Communicatie

Ieder bedrijf kan online verbeteren. Weinig bedrijven hebben daarvoor tijd, zin en budget. Daarom zit daar een grote winst om je concurrent voor te zijn en je bedrijf een goede representatieve uitstraling te geven. WM Marketing is specialist in onderstaande punten

1. Social media

Website’s en blogs

Foto & video

Google, Bing, Youtube

Social media voor bedrijven

Wil je je social media laten doen door professionals? Geen probleem, wij weten hoe je het beste een bedrijf kan presenteren op verschillende platforms. We laten je kanalen groeien voor meer bereik in je doelgroep en het verhogen van je naamsbekendheid, daarnaast maken we content op maat gesneden voor je business. 

Beheren van je profielen

Geen zorgen over je verschillende kanalen, je kan het beheren aan ons overlaten. Wij onderhouden, voeden en verbeteren je profielen en laten je kanalen groeien door o.a. constant structureel goede 'maatwerk' content te posten.

Uitzetten strategie

Wat zijn de targets, wanneer willen we doelen behaald hebben, hoeveel likes, views etc.. etc.. We stellen een plan op met een goede strategie waarmee we je doelen gaan behalen.

Maken en runnen van ads

We stellen professionele social media advertenties op en beheren deze gedurende de periode voor optimaal resultaat.

Maken van content

Mensen kopen verhalen, heeft jou bedrijf een verhaal? Natuurlijk! en WM Marketing weet die te vertalen in goede, professionele content. Helemaal in herkenbare huisstijl van je bedrijf. Waarmee je je pas echt onderscheid van de rest.

Fotografie en video

Professionele foto's en video's moet ieder bedrijf laten maken! Dit is de basis van je online identiteit en online propositie. Digitale media in foto en video is onderdeel van je contentstrategie.

Trainingen

Uiteindelijk wil je het misschien toch zelf doen. Of een medewerker inzetten. Wij leren je een koning of koningin van de socials te wordend met goede tips and tricks.

Je moet responsive zijn, overzichtelijk en intuïtief op elke manier en op ieder type device.

Desktop & laptop

Tablet / iPad

Smartphone

Beter worden in Google?

Hoger in resultaten door SEO en betere advertenties met SEA

Tekst optimalisatie

We stroomlijnen de teksten voor een betere vindbaarheid.

Linkbuilding

Onmisbaar voor een goede plek in Google. We helpen je met deze tijdrovende klus. We kunnen hiermee wel zeggen: Succes gegarandeerd.

Google advertising

We stellen professionele advertenties op en maken adwords campagnes. Deze beheren gedurende de periode voor optimaal resultaat.

Media optimalisatie

Kloppen de afbeeldingen bij de teksten? Wij zorgen voor de juiste volgorde, namen en verwerking

Website optimalisatie

Staan alle parameters goed? Is er een goede site structuur? Zijn alle metatags kloppend ingevuld? Een hoop onzichtbare maar belangrijke punten om te checken

Trainingen

Wil je zelf de kennis tot je nemen? Geen probleem, we geven socialmedia en seo trainingen.

Twitter

Facebook

Instagram

Snapchat

Pinterest

Google

LinkedIn

Youtube

Mailchimp

TikTok

Adresgegevens
Route
Social Media

Contact

Scroll naar top