Contact WM Marketing

Content

Communicatie met inhoud

Wat is content?

Wat is content? (Uit het engels vertaald is dat: inhoud) De tekst hieronder is gekopieerd van de Nederlandse wikipedia pagina over content. Waarin ze omschrijven wat content is. 

In publicaties, kunst, en communicatie is content (inhoud) de informatie en ervaringen die gericht zijn op een eindgebruiker of publiek. Content is ‘iets wat uitgedrukt moet worden door middel van een medium, zoals spraak, schrift, of andere kunsten’. Content kan worden geleverd via diverse media, waaronder internettelevisie, audio-cd’s, boekentijdschriften, en live-evenementen zoals conferenties of podium optredens.

Content geeft bedrijven uitstraling

Het communiceren met de klant door nauwkeurig in beeld brengen van je bedrijf, product, doel, dienst of boodschap kan met goede content. Content creert vraag naar meer informatie, creert behoefte naar jouw producten en zorgt voor erkenning, herkenning en uitstraling. WM Marketing maakt  content in de vorm van publicaties, fotografie, video’s, tekst en audio zoals bijvoorbeeld podcasts. Door eigen content te maken die relevant, representatief en professioneel is geef je meteen jouw website en social media een boost. Hiermee laat jij visueel zien wie je bent, welke topkwaliteit je levert en wat voor jou als bedrijf belangrijk is.

Gemaakt door professionals

We creëren relevante content van topkwaliteit gemaakt door echte professionals

Video's met een boodschap

Video is perfect voor het brengen van een boodschap, product uit te lichten of uitleg te geven aan je dienst.

Youtube als zoekmachine

Wist u dat YouTube de nr. 2 zoekmachine van de wereld is? Zorg dat je er video's over je bedrijf op zet

Verschillende thema's

Met verschillende thema's kan je het hele jaar door relevante content delen. Meer contactmomenten als doel.

Perfect voor social media

Social media zijn de ideale manier voor het delen en verspreiden van je content met resultaat meer volgers.

Geheel in eigen huisstijl

De content geven we jouw specifieke huisstijl kenmerken. Herkenbaar, professioneel en consistent

Jouw bedrijf in beeld

Wat is jouw verhaal?

Persoon in beeld

Product in beeld

Bedrijf in beeld

Visuele beelden geven een persoonlijk karakter aan het bedrijf en zorgen voor herkenning. Daarom is het belangrijk om eigen content te hebben en niet zomaar nietszeggende stockfoto’s te gebruiken. Goede content waardeert het imago van je bedrijf op, slechte content of nietszeggende stockfoto’s breken dat imago juist af. Social media is het perfecte platform om je content makkelijk te delen en snel te laten verspreiden. 

We kunnen van ieder bedrijf echt mooie content maken, zelfs van een accountant of financiële dienstverlening! Voor meer voorbeelden van foto’s en video’s die we gemaakt hebben ga naar onze instagram pagina 

Kies voor video

Succesvol communicatiemiddel voor professionele uitstraling

Korte video’s komen steeds meer voor in onze dagelijkse bekeken media, omdat het veel informatie weergeeft en eenvoudig te kijken of volgen is. Snel en efficiënt, daar zijn onze hersenen dol op. Op social media zijn korte clips heel populair en voor een website is een wat langere video een effectief middel. Makkelijk te consumeren content noemen we dat. Is dit iets voor jouw bedrijf? Neem snel contact op voor de mogelijkheden en bijkomende kosten. Check onze youtube pagina voor meer voorbeelden.

Adresgegevens
Route
Social Media
Contact WM Marketing

Contact

Scroll naar top