Contact WM Marketing

Online marketing & social media

Verhoogt, verbeterd en versterkt merkwaarde en naamsbekendheid

Verbind met de klant, versterk je positionering

Ieder bedrijf kan online verbeteren. Slechts weinig bedrijven maken daarvoor mogelijkheden, tijd en budget vrij. Dit betekend voor jou de uitgelezen kans om jezelf te onderscheiden ten opzichte van je directe concurrentie. De nieuwe principes van marketing zijn customer experience (klant beleving), conversatie, content en collaboraties (samenwerkingen). Deze 4 principes zijn de manier om online uit te blinken en je concurrentie definitief voorbij te streven. 

Met een goede premium website, eigen content en actieve beheerde social media kanalen vink je alle 4 nieuwe marketing principes af. Het is wel belangrijk vooraf een goed plan te hebben en zorgvuldig een strategie op te zetten. WM Marketing is bij uitstek de partner voor het opzetten, onderhouden en bijsturen van deze 4 principes. Met elkaar zorgen we voor kraakheldere communicatie met een ijzersterke kernboodschap, vergroten we je merkwaarde en naamsbekendheid en geven we je bedrijf een super professionele en representatieve uitstraling. 

1. Premium website

Bedrijfspagina, blogs etc.

Foto, video, audio en tekst

LinkedIn, Twitter, Instagram etc.

SEO/SEA, Google, Bing, Youtube

Social media uitbesteden

Altijd de juiste kernboodschap, altijd eigen relevante content

Maak slim gebruik van social media. Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met je doelgroep en ideaal voor het verspreiden van je boodschap. Social media kan ervoor zorgen dat jij als bedrijf altijd relevant bent en dat een klant de keuze maakt voor jou. WM Marketing kan het beheer van social media doen, waarbij jij er zeker van bent het maximale resultaat eruit te halen en er geen kostbare tijd aan verloren gaat. De kneepjes van het vak kennen we als geen ander en we weten precies hoe we het bedrijf de uitstraling geeft die het verdiend. Een investering in social media is verstandig voor zowel de korte en lange termijn. Social media is een sterke bijdrage aan een goede online propositie. Om een goede online propositie te krijgen is het belang van snel handelen ook belangrijk, hoe langer je ermee wacht hoe moeilijker het wordt om een sterke positie in te nemen. De meest gebruikte platformen zijn: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, TikTok en LinkedIn. Daarnaast gebruiken wij MailChimp voor e-mail marketing en nieuwsbrieven, Google en Bing voor online adverteren en zoekmachine optimalisatie, WooCommerce en Shopify voor online shopping en tot slot WhatsApp voor communicatie en klantenservice. 

De voordelen van social media zijn: Verhogen van je naamsbekendheid en awareness, het bereiken van je doelgroep, op een laagdrempelige manier in contact staan met je klant, het snel verspreiden van je kernboodschap en het bouwen van een positief online imago met professionele uitstraling.

Social media

Social media is ontzettend geschikt om je bedrijf kenbaar te maken bij een grote groep mensen. Daarbij is social media nagenoeg gratis te gebruiken en geeft het een garantie voor online traffic. WM Marketing kan het volledige beheer doen, waarbij we posten, onderhouden en zorgen voor meer volgers

Content marketing

Voeg waarde toe aan je bedrijf, producten en diensten door relevante content te maken. Een verhaal verkoopt, enkel beknopte specificaties niet. Met goede content haal je meer rendement uit je onderneming, zorg je voor een professionele uitstraling en vergroot je de naamsbekendheid

Strategie

Als je weet wal je wil bereiken, moet je werken met een goede strategie. Om je budget te bewaken is het efficient bereiken van je doelgroep heel belangrijk. Met een goed plan en de juiste kennis is dit te realiseren. Haal waarde uit je investering met WM Marketing.

Online adverteren

Online adverteren is in verhouding met traditioneel adverteren vele malen efficiënter en voordeliger. Om het maximale uit je marketingbudget te halen  kunnen we slim gebruik maken van de tools die Google heeft ontwikkeld. Daarbij is een combinatie van adverteren en een AdWords campagne erg geschikt voor het vergroten van de conversie. We begeleiden, beheren en optimaliseren gedurende de hele periode. 

Fotografie en video

Communiceren met je klant kan met goede fotografie of video’s veel efficiënter dan een uitgeschreven tekst. Bovendien vergroot het de geloofwaardigheid bij de klant. Door na te denken over de beelden die we gebruiken en ervoor te zorgen dat ze bij de tekst passen levert het meteen meerdere voordelen op. Perfect uitbeelden wat je wil laten zien en authentiek zijn voegt waarde toe. WM Marketing werkt altijd met eigen content van hoogwaardige kwaliteit.

Wel eens nagedacht over een social media training? WM Marketing leert je op een efficiënte manier je social media te beheren. We leggen je de principes en elementen van social media uit op een manier die iedereen kan volgen. We laten je handige trucs zien en doorlopen de verschillende platformen. Daarbij trainen we de werkwijze van social media zodat je weet wat je doet en welke resultaten je daarmee bereikt.

Jouw site moet 'mobile first' zijn!

Bijna 85% van het internetverkeer gaat via smartphone of tablet

Smartphone

Tablet / iPad

Desktop & laptop

Wel eens nagedacht dat driekwart van je online bezoekers dit via zijn of haar mobiele device doet? Maak die variant van je site dan ook de meest belangrijke en zorg voor een goede leesbaarheid. Hiermee maak je al onderscheid en zorgt het voor meer klanten

Google is onmisbaar!

Haal meer uit je website door hoger in de zoekresultaten (SEO) en verbeter de prestaties van je online advertenties (SEA)

Google is de beste manier om (meer) traffic op je site te genereren. Sterker nog, wij durven wel te stellen dat Google onmisbaar is voor een succesvolle site! De zoekmachine van Google is namelijk de meest gebruikte manier om te vinden waarna de gebruiker op zoek is. En ja, laten we eerlijk zijn: verder dan pagina 2 kijkt letterlijk niemand! 

Zorg jij ervoor dat je op pagina 1 komt van de zoekresultaten is succes 100% gegarandeerd.

Tekst optimalisatie

Teksten worden lekker leesbaar en goed vindbaar gemaakt zodat je kernboodschap helder is en zoekwoorden 100% aansluiten bij het bedrijf, bij het product en bij je diensten. Google en Bing waarderen dit en plaatsen je hoger in de zoekresultaten.

Content optimalisatie

Zijn de afbeeldingen, visuals, animaties, video’s of teksten correct en op elkaar afgestemd? Hebben de afbeeldingen de juiste omschrijving en/of benaming(en)? Om goed vindbaar te zijn moet alles kloppen. Zorgvuldigheid en consistentie is dus genoodzaakt.

Linkbuilding

Google geeft je website veel autoriteit als er vaak naar je website wordt verwezen op andere sites. Een website waar veel naar wordt gelinkt scoort daarom veel hoger in de zoekresultaten. WM Marketing kan zorgen dat er links komen vanuit goed aangeschreven sites waardoor ook jouw website beter wordt gevonden. Linkbuilding is onmisbaar om echt hoog in de zoekmachines te komen.

Landingspagina's

Een klant die op specifieke woorden zoekt wil je het liefst meteen op de juiste pagina laten landen. Er wordt namelijk niet de moeite genomen je hele website uit te pluizen. Maak voor ieder thema, onderwerp, product, dienst of relevant item een goede en geoptimaliseerde landingspagina. Hiermee wordt je beter organisch gevonden, stijgt je conversie en verhoog je het rendement uit je website

Online advertising

WM Marketing kan naast SEO een SEA aanbieden als dienst. Dit betekend dat we zoekmachine advertising optimalisatie doen en daarmee zorgen dat de advertenties een goede conversie heeft en budgetvriendelijk zijn. Voor AdWords campagnes kunnen we een zoekwoorden onderzoek doen zodat je zeker weet de juiste woorden te gebruiken.

Naast social media training geven we ook Zoekmachine optimalisatie trainingen en leren we je de werkwijze aan die Google en Bing gebruiken bij het inrichten van hun zoekmachines. Deze training is waardevol voor bedrijven die vaak hun website aanvullen, wijzigen en verbeteren. De vele algoritmes die worden gebruikt hebben vaak dezelfde principes en bieden veel mogelijkheden jouw site hoger te laten scoren.

Adresgegevens
Route
Social Media
Contact WM Marketing

Contact

Scroll naar top