Contact WM Marketing

Online marketing & social media

Verhoogt, verbeterd en versterkt merkwaarde en naamsbekendheid

Vergroot zichtbaarheid en versterk positionering

Ieder bedrijf kan online verbeteren. Weinig bedrijven hebben of nemen daarvoor de tijd, zin en budget. Daarom kan jij jezelf onderscheiden ten opzichte van je concurrentie door wel een online marketing en social media strategie te hebben en een sterke online propositie te bezitten. WM Marketing specialiseert zich in vier hoofdonderwerpen voor het bouwen, verbeteren en optimaliseren van je online propositie. We geven je bedrijf een waardevolle, professionele en representatieve uitstraling en zorgen voor meer klanten (en niet onbelangrijk: fans).

1. Premium website

Bedrijfspagina, blogs etc.

Foto, video, audio en tekst

LinkedIn, Twitter, Instagram etc.

SEO/SEA, Google, Bing, Youtube

Professioneel social media beheer

Volgens zorgvuldig samengesteld schema en in geheel eigen stijl

Wil je je social media laten runnen door echte professionals met perfecte content? Uitstekende keuze, wij weten hoe je een bedrijf moet profileren en presenteren op veel verschillende social media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat en TikTok. Daarin laten we je naamsbekendheid, merkwaarde, volgers en betreffende social media kanalen zo veel mogelijk organisch groeien en zorgen daarmee voor een groter bereik. We posten altijd op maat gemaakte content en gebruiken een vooraf gemaakte social media kalender.

Beheren van je profielen

Geen zorgen over je verschillende social media kanalen, je kan het beheren en of managen aan ons overlaten. Wij onderhouden, voeden en verbeteren je profielen op professionele manier en laten je kanalen in korte tijd veelal organisch groeien door o.a. constant en structureel goede 'op maat gemaakte' content te posten, reageren en in contact staan met je volgers en inspelen op de behoefte.

Positionering & Strategie

Wie ben je, waar sta je voor en wat mogen klanten van je verwachten? Welke doelen wil je behalen, waar wil je staan in de toekomst en welke periode trek je daarvoor uit? We werken samen om de meest efficiƫnte manier te vinden voor het behalen van succes en gestelde doelen. Daarbij houden we rekening met budget, tijd en kernwaarden van je bedrijf. Tijdens deze reis zorgen we ongetwijfeld voor nieuwe inzichten, nieuwe klanten en nieuwe verdienmodellen.

Maken en runnen van ads

Losse advertenties, reclame campagnes of een Google AdWords campagne? Jazeker! We ontwerpen, stellen campagnes en advertenties op en doen een uitgebreid zoekwoorden onderzoek speciaal voor jouw business. Ook het beheren, analyseren en optimaliseren daarvan tijdens afgesproken periode zit erbij inbegrepen. Optimaal resultaat, hoge conversie.

Maken van content

Mensen kopen verhalen. En met een goed verhaal is de prijs van je product of dienst ondergeschikt, heeft jouw bedrijf een goed verhaal? Grote kans van wel, en natuurlijk! WM Marketing gaat die vertalen in beeld en tekst met goede, professionele content. Helemaal aansluitend in herkenbare huisstijl en imago van je bedrijf. Hiermee ga je echt het verschil gaat maken en onderscheid je jezelf van de rest.

Fotografie en video

Professionele foto's en video's geven je bedrijf een waardevolle uitstraling en zorgen voor een representatieve weergave van je kwaliteiten. Zou verplicht moeten zijn voor ieder bedrijf! Dit is namelijk de absolute basis van je online identiteit en uiteindelijk je online propositie. Digitale media zoals fotografie en video is onderdeel van je contentstrategie.

Trainingen

Vind je het leuk om zelf je social media kanalen te doen? Of wil je persoonlijk meer in direct contact met je klant? Geen probleem, wij kunnen ook trainen en coachen zodat je zelf een social media pro wordt en jij precies weet wat je doet voor sublieme klantenbinding.

Is jouw site mobile first?

Bijna 75% van het internetverkeer gaat via smartphone of tablet

Smartphone

Tablet / iPad

Desktop & laptop

Wel eens nagedacht dat driekwart van je online bezoekers dit via zijn of haar mobiele device doet? Maak die variant van je site dan ook de meest belangrijke en zorg voor een goede leesbaarheid. Hiermee maak je al onderscheid en zorgt het voor meer klanten

Hoger in Google?

Beter gevonden worden in zoekresultaten door SEO en betere presterende advertenties met SEA

Tekst optimalisatie

We stroomlijnen de teksten voor een betere leesbaarheid en vindbaarheid met zoekwoorden en kernwaarden.

Linkbuilding

Onmisbaar voor een goede plek in Google. We helpen je met deze tijdrovende klus. We kunnen hiermee wel zeggen: Succes gegarandeerd.

Google advertising

We stellen professionele advertenties op en maken adwords campagnes. Deze beheren gedurende de periode voor optimaal resultaat.

Media optimalisatie

Kloppen de afbeeldingen bij de teksten? Wij zorgen voor de juiste volgorde, namen en verwerking

Website optimalisatie

Staan alle parameters goed? Is er een goede site structuur? Zijn alle metatags kloppend ingevuld? Een hoop onzichtbare maar belangrijke punten om te checken

Trainingen

Wil je zelf de kennis tot je nemen? Geen probleem, we geven socialmedia en seo trainingen.

Twitter

Facebook

Instagram

Snapchat

Pinterest

Google

LinkedIn

Youtube

Mailchimp

TikTok

Adresgegevens
Route
Social Media
Contact WM Marketing

Contact

Scroll naar top