Contact WM Marketing

Premium website's

Een premium website die voor jou aan het werk gaat!

Een premium website is een ideaal startpunt voor de online propositie van je bedrijf. WM Marketing bouwt binnen de kortste tijd een complete maatwerk premium website inclusief nieuwe (eigen) foto’s en gelikte teksten passend voor jouw bedrijf. We maken een goed vindbare, mooie en overzichtelijke site waarmee jouw bedrijf een perfecte en premium indruk achterlaat bij iedere online bezoeker. 

Om je bezoekers te plezieren maken we de site gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en geordend. De bezoeker zal daarnaast ervaren dat de site snel en intuïtief is, responsief voor desktop, laptop, tablet en smartphone en op ieder device even gebruiksvriendelijk werkt. 

Maatwerk design

We maken een ontwerp die past bij de kenmerken en huisstijl van het bedrijf. We vullen de site met goede en eventueel nieuwe fotografie en/of video’s waarmee je onderscheid maakt. Je krijgt een unieke maatwerk premium website die positief opvalt.

Snel en betrouwbaar

We hosten de websites vanaf een supersnelle en betrouwbare server zodat je bezoeker een prettige beleving ervaart en jij er zeker van bent online te zijn. We zorgen voor het bijhouden van updates, plug-ins en dagelijkse back-ups.

Responsief ontwerp

Je website is op de smartphone, tablet en desktop perfect te gebruiken. We maken hem namelijk responsive en optimaliseren de user experience voor ieder type device. Absoluut een pre voor online succes.

Zelf aanpassen

We gebruiken WordPress als platform om de website te maken. Dat geeft jou eventueel de mogelijkheid om zelf eenvoudig te bloggen, aanpassingen te doen en informatie actueel te houden zonder daarvoor WM Marketing in te schakelen en daarmee kosten te maken.

Veilig en up-to-date

Iedere website is voorzien van een beveiligde verbinding en SSL versleuteling. Onmisbaar voor de veiligheid van online bezoekers en je bedrijf. Je herkent deze versleuteling aan het slotje voor de url in de adresbalk van je browser of aan de HTTPS in plaats van HTTP.

Wil je op korte termijn een premium website live hebben? Op aanvraag kunnen we binnen 1 week een complete website maken. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven en krijg je een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle levering, gunstige prijzen en hoge kwaliteit.

Professionele uitstraling

Door een premium website

Iedere site wordt zorgvuldig samengesteld aan de hand van jouw wensen. Een eenvoudige pagina met bedrijfsgegevens of een webshop met meer dan 10.000 artikelen behoort allemaal tot de mogelijkheden. We zorgen er altijd voor dat we de website voorzien van basis SEO zodat de bekende zoekmachines je pagina hebben geïndexeerd en daarmee vindbaar is.  Daarnaast is iedere site inclusief een SSL versleuteling met certificaat, bijbehorende e-mail adres(sen) en 12 of 24 maanden hosting en domeinregistratie.  

Mobile first

75% online verkeer is mobiel

Driekwart van het online verkeer is via mobiel. Toch hebben we geconstateerd dat andere website bouwers bijna allemaal websites maken voor desktop gebruik (75% nieuwe websites is gemaakt voor desktop met overduidelijk mobiel gebruik op de tweede plaats). Om succesvol te zijn in het neerzetten van een sterke online propositie moet je bewust zijn van alle details, slim te werk gaan en praktisch zijn. Daarom is onze aanpak ‘Mobile first’ omdat simpelweg driekwart van al het online verkeer daar is. 

Een website die mobile first is werkt dus prettig op een smartphone of tablet, maar ook op een laptop of desktop. Dit is mogelijk door het ontwerp responsive te maken. Wat inhoudt dat de elementen bij gebruik van smalle schermen kunnen opbreken zonder afbreuk te doen aan het design of herkenbaarheid. Samengevat: op ieder device is de tekst goed leesbaar, afbeeldingen duidelijk zichtbaar en hijsstijl en design van de site herkenbaar.

Een webshop is een mooi voorbeeld om te gebruiken: Als deze niet goed werkt op een smartphone, zullen binnenkomende orders gegarandeerd tegenvallen. Zelfs nadat je een agressieve advertentie campagne en social media marketing hebt ingezet. Maak dus prioriteit van het gebruikersgemak en intuïtief ontwerp.

Smartphone

Tablet / iPad

Desktop / laptop

De kracht van social media

Vergroot je doelgroep, netwerk en klandizie

Maak je website echt compleet door je social media kanalen actief te gebruiken, waarmee je veel bezoekers genereert. We zorgen ervoor dat deze bezoekers het herkenbare gevoel krijgen van je bedrijf. We maken zowel designs voor je website als voor je social media kanalen. 

Wil je enkel je social media kanalen een impuls geven? Geen probleem, we maken van jouw Instagram profiel of Pinterest pagina een heus kunstwerk. 

Google Google Google!

Beter resultaat door goede vindbaarheid, hogere conversie door advertising

Google is de beste manier om (meer) traffic op je site te genereren. Sterker nog, wij durven wel te stellen dat Google onmisbaar is voor een succesvolle site! De zoekmachine van Google is namelijk de meest gebruikte manier om te vinden waarna de gebruiker op zoek is. En ja, laten we eerlijk zijn: verder dan pagina 2 kijkt letterlijk niemand! 

Zorg jij ervoor dat je op pagina 1 komt van de zoekresultaten is succes 100% gegarandeerd.

Tekst optimalisatie

Teksten worden lekker leesbaar en goed vindbaar gemaakt zodat je kernboodschap helder is en zoekwoorden 100% aansluiten bij het bedrijf, bij het product en bij je diensten. Google en Bing waarderen dit en plaatsen je hoger in de zoekresultaten.

Content optimalisatie

Zijn de afbeeldingen, visuals, animaties, video’s of teksten correct en op elkaar afgestemd? Hebben de afbeeldingen de juiste omschrijving en/of benaming(en)? Om goed vindbaar te zijn moet alles kloppen. Zorgvuldigheid en consistentie is dus genoodzaakt.

Linkbuilding

Google geeft je website veel autoriteit als er vaak naar je website wordt verwezen op andere sites. Een website waar veel naar wordt gelinkt scoort daarom veel hoger in de zoekresultaten. WM Marketing kan zorgen dat er links komen vanuit goed aangeschreven sites waardoor ook jouw website beter wordt gevonden. Linkbuilding is onmisbaar om echt hoog in de zoekmachines te komen.

Landingspagina's

Een klant die op specifieke woorden zoekt wil je het liefst meteen op de juiste pagina laten landen. Er wordt namelijk niet de moeite genomen je hele website uit te pluizen. Maak voor ieder thema, onderwerp, product, dienst of relevant item een goede en geoptimaliseerde landingspagina. Hiermee wordt je beter organisch gevonden, stijgt je conversie en verhoog je het rendement uit je website

Online advertising

WM Marketing kan naast SEO een SEA aanbieden als dienst. Dit betekend dat we zoekmachine advertising optimalisatie doen en daarmee zorgen dat de advertenties een goede conversie heeft en budgetvriendelijk zijn. Voor AdWords campagnes kunnen we een zoekwoorden onderzoek doen zodat je zeker weet de juiste woorden te gebruiken.

Naast social media training geven we ook Zoekmachine optimalisatie trainingen en leren we je de werkwijze aan die Google en Bing gebruiken bij het inrichten van hun zoekmachines. Deze training is waardevol voor bedrijven die vaak hun website aanvullen, wijzigen en verbeteren. De vele algoritmes die worden gebruikt hebben vaak dezelfde principes en bieden veel mogelijkheden jouw site hoger te laten scoren.

Voor een complete ontzorging

We nemen je alles uit handen en zorgen voor alles wat betrekking heeft op je online propositie. Zo kan jij bezig zijn met jouw werkzaamheden en prioriteiten. Dit houdt in dat we content voor je gaan maken door professionele foto’s en eventueel video’s te maken, teksten op te stellen voor je site en social media kanalen, een splinternieuwe premium website bouwen en het beheren, voeden en laten groeien van je gebruikte social media kanalen. 

Dit alles doen we voor een vast en laag tarief, zodat je niet voor onverwachte kosten of verassingen komt te staan. We spreken vooraf met elkaar af welke werkzaamheden we doen en met welke intensiteit en regelmaat aan de hand van het budget die ervoor is uitgetrokken. We zorgen iedere week voor een korte update en iedere maand een uitgebreide update. 

Deze alles in één oplossing is uitermate geschikt voor iedere ondernemer die geen, matige of gedateerde online propositie heeft, geen kaas heeft gegeten van social media of marketing, nieuwe klanten wil aanspreken, meer klandizie wenst en de noodzaak ziet van een goed online visitekaartje

Adresgegevens
Route
Social Media
Contact WM Marketing

Contact

Scroll naar top