Contact WM Marketing

Premium website's

Een maatwerk premium website die voor je werkt!

Een professionele nieuwe premium website is een ideaal startpunt voor de online propositie van je bedrijf. WM Marketing bouwt binnen de kortste tijd een complete maatwerk premium website inclusief nieuwe (eigen) foto’s en gelikte teksten passend voor jouw bedrijf. We maken een goed vindbare, mooie en overzichtelijke site waarmee jouw bedrijf een perfecte en premium indruk achterlaat bij iedere online bezoeker. 

Om je bezoekers te plezieren maken we de site gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en geordend. De bezoeker zal daarnaast ervaren dat de site snel en intuïtief is, responsief voor desktop, laptop, tablet en smartphone en op ieder device even gebruiksvriendelijk werkt. We richten de site dusdanig in dat we de klant funnelen naar desgewenst call to action

Eigen maatwerk design

We maken een ontwerp die past bij de kenmerken en huisstijl van het bedrijf. We vullen de site met goede en eventueel nieuwe fotografie en/of video's waarmee je onderscheid maakt. Je krijgt een unieke maatwerk premium website die positief opvalt.

Makkelijk te onderhouden

We gebruiken WordPress als platform om de website te maken. Dat geeft jou eventueel de mogelijkheid om zelf eenvoudig te bloggen, aanpassingen te doen en informatie actueel te houden zonder daarvoor WM Marketing in te schakelen en daarmee kosten te maken.

Responsief ontwerp

Je website is op de smartphone, tablet en desktop perfect te gebruiken. We maken hem namelijk responsive en optimaliseren de user experience voor ieder type device. Absoluut een pre voor online succes.

Snel en betrouwbaar

We hosten de websites vanaf een supersnelle en betrouwbare server zodat je bezoeker een prettige beleving ervaart en jij er zeker van bent online te zijn. We zorgen voor het bijhouden van updates, plug-ins en dagelijkse back-ups.

Veilig en up-to-date

Iedere website is voorzien van een beveiligde verbinding en SSL versleuteling. Onmisbaar voor de veiligheid van online bezoekers en je bedrijf. Je herkent deze versleuteling aan het slotje voor de url of de HTTPS in plaats van HTTP.

Altijd voor een vast en laag tarief

Wil je op korte termijn een premium website live hebben? Op aanvraag kunnen we binnen 1 week een complete website maken. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven en krijg je een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, gunstige prijzen en hoge kwaliteit.

Succesvol met je website,

is meer dan alleen een mooi ontwerp

Gegarandeerd

Maatwerk en premium

Iedere site wordt zorgvuldig samengesteld aan de hand van jouw wensen. Een eenvoudige pagina met bedrijfsgegevens of een webshop met meer dan 10.000 artikelen behoort allemaal tot de mogelijkheden. We zorgen er altijd voor dat we de website voorzien van basis SEO zodat de bekende zoekmachines je pagina hebben geïndexeerd en daarmee vindbaar is.  Daarnaast is iedere site inclusief een SSL versleuteling met certificaat, bijbehorende e-mail adres(sen) en 12 of 24 maanden hosting en domeinregistratie.  

Krachtig met en door social media

voor het vergroten van je doelgroep, netwerk en klantenkring

Maak je website echt compleet door je social media kanalen actief te gebruiken, waarmee je veel bezoekers genereert. We zorgen ervoor dat deze bezoekers het herkenbare gevoel krijgen van je bedrijf. We maken zowel designs voor je website als voor je social media kanalen. 

Wil je enkel je social media kanalen een impuls geven? Geen probleem, we maken van jouw Instagram profiel of Pinterest pagina een heus kunstwerk. 

Alles in één

Voor een complete ontzorging

We nemen je alles uit handen en zorgen voor alles wat betrekking heeft op je online propositie. Zo kan jij bezig zijn met jouw werkzaamheden en prioriteiten. Dit houdt in dat we content voor je gaan maken door professionele foto’s en eventueel video’s te maken, teksten op te stellen voor je site en social media kanalen, een splinternieuwe premium website bouwen en het beheren, voeden en laten groeien van je gebruikte social media kanalen. 

Dit alles doen we voor een vast en laag tarief, zodat je niet voor onverwachte kosten of verassingen komt te staan. We spreken vooraf met elkaar af welke werkzaamheden we doen en met welke intensiteit en regelmaat aan de hand van het budget die ervoor is uitgetrokken. We zorgen iedere week voor een korte update en iedere maand een uitgebreide update. 

Deze alles in één oplossing is uitermate geschikt voor iedere ondernemer die geen, matige of gedateerde online propositie heeft, geen kaas heeft gegeten van social media of marketing, nieuwe klanten wil aanspreken, meer klandizie wenst en de noodzaak ziet van een goed online visitekaartje

Premium website

Professionele foto's video en tekst

Volledig beheerde social media kanalen

Adresgegevens
Route
Social Media
Contact WM Marketing

Contact

Scroll naar top