Een professionele nieuwe website, dat klinkt als een hele bevalling. Nee hoor! WM Marketing bouwt binnen no-time een complete website voorzien van nieuwe foto’s en herschreven teksten. We maken speciale landingspagina’s voor iedere dienst, product of expertise en laten dit geheel naadloos aansluiten bij je socialmedia kanalen.

Professioneel webdesign

De site is het externe visitekaartje van het bedrijf. Die moet dus snel zijn, representatief zijn en nieuwe klanten werven. Oftewel: Je site moet voor je werken en in een oogopslag uitstralen waar je voor staat. Door je site slim in te delen krijg je gerichte aanvragen en kan je de (toekomstige) klant beter volgen. Vervolgens kan je hierdoor veel gerichter bij je doelgroep of klant adverteren en brengt elke geïnvesteerde euro aan advertentiekosten significant meer op. 

WM zorgt ervoor dat je internetpagina klaar is voor de toekomst. Wij zetten een goede basis op die eenvoudig kan worden aangevuld of gewijzigd. Zelfs de beveiliging en updates worden voor je geregeld. Dit alles helpt je om een gedateerde site of hoge kosten te voorkomen. De investering in een goede site is dus geen overbodige luxe of weggegooid geld.  Sterker nog, nu wordt het een asset voor je bedrijf en zorgt het voor groei.

Eigen design

We maken een ontwerp helemaal naar de stijl en smaak van je bedrijf. Met eventueel nieuwe foto's en video's. We zoeken samen een basis uit, waarna wij hem aanpassen naar jouw wensen.

Eenvoudig zelf bijwerken

We gebruiken WordPress als platform om de website te maken. Dat geeft jou de mogelijkheid om deze zelf eenvoudig aan te passen en actueel te houden.

Mobile first

Je website wordt niet alleen heel vet, hij wordt ook helemaal geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Onmisbaar vandaag de dag

Snel en betrouwbaar

We hosten de websites op een supersnelle server zodat je bezoeker de ideale beleving heeft op je site. Inclusief de laatste updates en iedere dag een back-up

Veilig en up-to-date

Iedere website is voorzien van een beveiligde verbindeing en SSL versleuteling. Op die manier waarborg je de veiligheid voor je bezoeker en voor jezelf.

Voordelig en snel geleverd

We kunnen heel snel je website leveren. Gemiddeld doen we er minder dan 1 werkweek over een een complete site op te leveren. En nog voordelig ook.

Een goed gemaakte website, daarmee kan je voor de dag komen

Multifunctionele WordPress website

Voor iedere wens maken wij een complete site. Van onepage tot internationale webshop met meer dan 10.000 artikelen, geen enkel probleem. Iedere website wordt geleverd met basis optimalisatie voor zoekmachine’s, een beveiligde verbinding met SSL certificaat en 1 jaar hosting. (Dit zit bij de prijs inbegrepen) 

Social media design

Daarnaast bieden we iets unieks aan. Het is namelijk ook mogelijk om alleen social media ontwerp/design te laten doen door WM Marketing. Zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van je instagram profiel of Pinterest pagina.

Toolkit voor jouw website

WordPress

Elementor

WooCommerce

Magento

Yoast

" Met WordPress bieden we de mogelijkheid al je wensen te verwerken in de perfecte site "

Adresgegevens
Route
Social Media

Stuur een bericht

Scroll naar top