Professionele
WordPress website's

Een professionele nieuwe WordPress website is een ideale oplossing voor de online propositie van je bedrijf. WM Marketing bouwt binnen de kortste tijd een complete maatwerk website voorzien van nieuwe foto’s en passende teksten speciaal op maat gemaakt voor jouw business. We maken een goed vindbare, mooie en overzichtelijke site waarmee jouw bedrijf een perfecte indruk achterlaat bij iedere online bezoeker. 

Deze online bezoeker geven we een prettige user experience door te zorgen dat de site 1. snel is, en 2. een intuïtieve, overzichtelijke en logische indeling krijgt waarmee prospects en klanten goed gestuurd worden en zorgen voor een gezonde conversie. 

Maatwerk design

We maken een ontwerp die past bij de kenmerken en huisstijl van het bedrijf. We vullen de site met goede en eventueel nieuwe fotografie en/of video's waarmee je onderscheid maakt. Je krijgt een unieke maatwerk website die positief opvalt.

Eenvoudig zelf bloggen en bijhouden

We gebruiken WordPress als platform om de website te maken. Dat geeft jou eventueel de mogelijkheid om zelf eenvoudig te bloggen, aanpassingen te doen en informatie actueel te houden zonder daarvoor WM Marketing in te huren en onnodige kosten te maken.

Site voor Mobiel, tablet en desktop

Je website is op de smartphone, tablet en desktop perfect te gebruiken. We maken hem namelijk responsive en optimaliseren de user experience voor ieder type device. Absoluut een pre voor online succes.

Snel en betrouwbaar

We hosten de websites vanaf een supersnelle en betrouwbare server zodat je bezoeker een prettige beleving ervaart en jij er zeker van bent online te zijn. We zorgen voor het bijhouden van updates, plug-ins en dagelijkse back-ups.

Veilig en up-to-date

Iedere website is voorzien van een beveiligde verbinding en SSL versleuteling. Onmisbaar voor de veiligheid van online bezoekers en je bedrijf. Je herkent deze versleuteling aan het slotje voor de url of de HTTPS in plaats van HTTP.

Scherp geprijsd en snel opgeleverd

Wil je op korte termijn een website live hebben? Op aanvraag kunnen we binnen 1 week een complete website maken. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven en krijg je een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, gunstige prijzen en hoge kwaliteit.

Enkel een mooi design is niet voldoende voor een goede eerste indruk

Flexibiliteit met wordpress

Voor iedere behoefte of wens maken wij een complete wordpress website. Van simpele onepage tot internationale webshop met 10.000+ artikelen. , Iedere site wordt standaard vindbaar gemaakt in de bekende zoekmachines door de basis SEO toe te passen. Op verzoek kunnen we dit uitgebreider doen voor betere zoekresultaten of een prominentere plek bovenaan de resultaten. Daarnaast is iedere site inclusief SSL certificaat, e-mail adressen en 1 jaar webhosting en domeinregistratie.  

Beheer en design van Social media

Maak je website echt compleet door je social media kanalen actief te gebruiken, waarmee je veel bezoekers genereert. We zorgen ervoor dat deze bezoekers het herkenbare gevoel krijgen van je bedrijf. We maken zowel designs voor je website als voor je social media kanalen. 

Wil je enkel je social media kanalen een impuls geven? Geen probleem, we maken van jouw Instagram profiel of Pinterest pagina een heus kunstwerk. 

Compleet starterspakket

Het complete starterspakket voor een basis online propositie tegen een vaste lage prijs. We maken jouw content met foto’s en video’s, lanceren een nieuwe WordPress website, maken deze vindbaar in de bekende zoekmachines en zorgen voor een goed gevulde en beheerde social media pagina (keuze uit: Instagram, Pinterest, Snapchat, Tiktok, Twitter of facebook).

Dit complete pakket geeft je de ruimte om geen zorgen te hoeven maken over je online activiteiten. In één klap van het hele gedoe af, voor minder dan €4.500,-. Wanneer mogen we beginnen?

Let op: Dit pakket is geschikt voor start-ups en bedrijven die (nog) geen of slechts weinig online activiteiten heeft en een goede, stabiele basis zoekt om vanuit dat punt verder te groeien. Is jouw onderneming al verder? Daarvoor bieden we ook zeer veel mogelijkheden, klik hier voor meer info. 

Fris en fruitige content met foto's en video's

Vonkelnieuwe maatwerk WordPress website

Goed beheerde socialmedia pagina

WordPress biedt talloze mogelijkheden om iedere wens te verwerken.

Adresgegevens
Route
Social Media
Zeg hallo! Stuur ons een bericht
Scroll naar top